Australien, landet av vackra berg, rev, floder, flora och fauna, konstnärliga arkitekturer, lugna och coola stränder och en extremt härlig atmosfär, är en stor kontinent Europa. Australien är en stor kontinent med mindre befolkning. Det rankas 6: ai världen. Australien reseguide medveten om dig om alla attraktioner i Australien som är värt att titta på när man kommer hit. Australien är ett perfekt turistmål för alla. Oavsett om du är med vänner, familj eller make detta är det bästa alternativet för att njuta av din semester.

Stora barriärrevet är en grupp av vackra korallrev som är mycket pittoreska. De naturälskande människor beundrar det mest och få sina snaps klickade på denna vackra revet. Det är en mycket lång rev sträcker sig upp till tusen miles. De viktigaste städerna i attraktion är Melbourne, Sydney och Brisbane etc. Alla dessa städer är fulla av attraktioner som förskönar Australien. När du planerar din resa till denna fantastiska kontinent, se till att du har en titt på denna Reseguide Australien.

Utgående från Sydney vi kommer att få igenom alla de viktiga städerna. Sydney ligger i södra Wales och har många attraktioner att se som den berömda gallerier och museer som håller Australiens finaste samlingar av målningar och skulpturer. Dessa inkluderar Art Gallery of NSW, Australian Museum, Museum of Sydney etc. Andra attraktioner i Sydney är Taronga zoo där du kan hitta vilda djur i Australien, vackra Manly och Palm Beach och Botaniska trädgården.