Europa har alltid varit en dröm destination resenärer runt om i världen. Även om det anses vara navet i litteraturen och arv, blandar det moderna Europa sin rika historia och arv med underhållning och sensualitet. Den europeiska kontinenten är spännas från Norge i norr till Spanien i söder; från Portugal i väster till Uralbergen i öster. Upptar nästan 7% av hela landet på jorden, har denna kontinent mer än 45 länder. Förutom att Europa är känd för sin stora kusten, några av de finaste stränder, behagligt klimat och vackra bergskedjor. Oavsett om det är dalarna i Schweiz eller rika kulturella arvet från Rom, eller romantik på gatorna i Paris, har varje europeiskt land något unikt att erbjuda dig! Här är en komplett Europa reseguide för dig.

Paris: Paris, staden romantik, glamour och glitter är känd för sitt nattliv och erbjuder antal landmärken för Europas resenärer. Men för att det bekvämaste sättet att besöka Paris, om du är en första-timer skulle vara med Paris Museum Pass. Med detta pass kan du besöka mer än 70 museer ad monument. Om du vill uppleva bäst soluppgång och solnedgång i Paris, anser Norte dame och Eiffeltornet respektive.

London: Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge, Tower of London, Trafalgar Square, British Museum, National gallerit dessa är de största attraktionerna i London city. Storbritanniens huvudstad innebär en ortodox men levande kultur. Och du kommer att uppleva det ögonblick du kommer att kliva på Londons mark.

Rom: Staden sju kullar kan vara en behandling för första gången i Europa resenärer. Från Colosseum Fontana di Trevi, från Arch of Titus till Piazza del Popolo, från Vatikanen Museum till Vatikanstaten, bär Rom dess rika kultur i alla dess hörn.

Prag: Denna magiska staden är känd för sina broar på Vltava floden. Medan du njuter av sköna sightseeing i det här landet, glöm inte att prova flodkryssningar och vandringar. Från Pragborgen till Josefov, är Prag en av de bästa europeiska destinationer för dem, som älskar gamla europeiska arkitektoniska arvet.